Multifunctionele compactkraan

De minihijskraan C4 is een multifunctionele compact kraan van CKG. Deze minikraan heeft een maximale hijscapaciteit van 2350 kg. Door zijn afmeting en laag eigen gewicht bereikt deze hijskraan iedere moeilijke bereikbare ruimte zoals een kelder, verdiepingsvloer of dak. De minikraan is eenvoudig te vervoeren op een aanhanger.

Fly Jib

De C4 is een uitstekende minikraan voor het hijsen en monteren van bouwmaterialen op een project. Een Fly Jib van 4.3 meter is optioneel verkrijgbaar. Door de verdraaibare stempelpoten staat de kraan altijd in optimale stabiele positie.

Rupsbanden

Door de rupsbanden verplaatst de C4 zich makkelijk op een ruw oppervlak en veroorzaakt geen schade aan een al afgewerkte vloer.

Slimme bediening

De radiografische afstandsbediening is eenvoudig in gebruik. Op het display ziet de gebruiker op ieder moment op hoeveel procent hijscapaciteit de machine draait, welke giekhoek en bijvoorbeeld de massa aan de haak.

Generische levitra klik hier nu komt in twee verschillende vormen – orale en vaginale zuigtabletten. Levitra dosering wordt ook voorgeschreven door artsen en het hangt af van de behoeften van de patiënt. Bijvoorbeeld, sommige patiënten hebben een lage dosering nodig, terwijl anderen een hogere dosering nodig kunnen hebben. De beste manier om de juiste dosering te krijgen is uw arts te raadplegen en het juiste recept te krijgen. Ook mag niet worden vergeten dat, ook al wordt een lage dosering aanbevolen, een hoge dosering soms noodzakelijk is in bepaalde gevallen, vooral in noodgevallen. Levitra kan ook online worden besteld via apotheken of bij medische aanbieders. 

Om levitra bij uw medische zorgverlener te kopen, kunt u een aanvraagformulier invullen of naar een apotheek gaan en het kopen. Zodra u het formulier heeft ingevuld, zal het onmiddellijk naar uw huis worden verzonden. Echter, omdat generische levitra nog steeds als een geneesmiddel wordt beschouwd, kan het niet direct naar klanten worden verzonden; u moet het recept van een arts krijgen.

Generieke levitra wordt geleverd met verschillende medicijnen zoals antihistamine, anticonvulsiva, en stemmingsstabilisatoren. Om het meeste uit deze medicijnen te halen, dient u ze te combineren met de juiste dosering van vardenafil. Vardenafil is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI) die in de meeste soorten voorgeschreven medicatie voorkomt. In principe helpt het chemische en neurologische impulsen te verminderen, wat resulteert in verminderde euforie, seksuele stimulatie en slaperigheid. Levitra kan zonder recept bij de plaatselijke apotheek worden gekocht.

Afmetingen

Specificaties
Capaciteit 1950kg
Max. vlucht 11,7m x 144kg
Hijshoogte max. incl. opties 15,1m
Afmetingen lxbxh 2,8mx0,75mx1,82m
Afmetingen incl. lier en jib 3,04mx0,75mx1,95m
Totaal gewicht 1900kg en 2150kg incl. opties
Mastsysteem cilinder en ketting systeem
Giekhoek 5 – 83 graden
Zwenken 360 graden
Rijsysteem op afstandsbediening 1e versnelling: 1,4km/h 2e versnelling: 3km/h
Motor Yanmar 3 cilinder 1500 omw/min
Hellingshoek 20 graden
Bodemdruk 0,59kg/cm2
Accessoires
Electromotor 230 V
Fly jib 4,3m
Hijslier 1000kg, 2000kg,  2350kg
Verlengdeel 30 graden instelbaar
Stempelpoten positie meetwaarden voor traploze verdraaibare stempels
Stempelpoten

zwenken

hydraulisch schuiven
oneindig
Tracks pick and carry
Tracks non marking
Verlichting werklamp op giek en jib
Opbergkoffer extra opbergkoffer
Actuator 900 tot 1700 omw/m